B1A4

ENTRY ABOUT LINKS INSTA FCBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW
Annyeonghaseyo
Puteri Ennaidi - Thirteen - Gombak,Selangor

Tagboard

Let's Follow My Blog
Any Question?

BLOG ARCHIVE;


Credits
Template : ArrienAmani
Big Help : E XO-M
Nice View:Google Chrome
Owner: Puteri Ennaidi
Form 1
Posted on Thursday, November 21, 2013 at 9:58 PM | 0 Comment


Assalamualaikum

Putri dah lama saya tak bukak blog, tak update blog dan taknak ambik tau pasal blog, Hehehe. Sebab, blog ni macam mmbuangkan masa je. Ni pun bosan, tu kita update blog ^^ Sekarang putri nak update blog macam biasa. Taknak edit blog tapi update blog je.

Tukar topik! Sekarang ni dah 22.11.2013, sekejap je kan form 1. Hmmmm, nanti dah masuk form 2. Senior petang >< hehehehe. Dah masuk tahun 2014. Masa sekejap sangat! So, sesiapa baca ni kalau saya ada buat salah dekat korang maafkan saya tau ;) Kalau ade masa Putri update blog lagi. Bye 

PBS VICTIM ^^
4 hari lagi nak raya
Posted on Sunday, August 4, 2013 at 12:17 AM | 0 Comment


Assalamualaikum ~
Tak sabar nak raya ! Hahaha , hari ni hari ahad , Tu post tajuk 4 hari lagi nak raya :) Memang tak sabar . Harap-ii raya tahun ni meriah ! :) Dulu tak meriah sangat :/ Hahaha , tapi dulu paling banyak dapat duit raya , ehh ? :D Nak kumpul duit raya , dan beli hp :D

Baju kurung untuk raya ada 2 , 1 jubah :D Warne baju kurung biru turqois dan silver . Jubah warna coklat :D Yg penting 1 keluarga pakai baju warna silver :D Jeng jeng ! Hahaha . Ok tu je . Dan sesiapa yg bace post ni , Kalau saye ade salah silap maafkan ye . Dan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN :)
Exam
Posted on Friday, July 26, 2013 at 6:58 AM | 0 Comment


Assalamualaikum
Exam ? Mengejut ! PBS dah ade exam hari tu . Kenape nak ade exam lagi . Tak patut tau -.- Memang tak bace buku pon . Tak paham exam ape lah ni . Cikgu macam nak taknak je ajar kitorang . Tak paham ~ PBS patutNya takde exam . Buat je pbs duduk macam biasa . Seram kalau duduk sebijik-ii . PBS memang aku benci . Tapi kadang kala suka . Sebab takde PMR -.- SPM ade , ilek :3 Ape pun doa kan kejayaan saya :* Bye ~
Assalamualaikum ~
Posted on Thursday, July 25, 2013 at 7:57 AM | 0 Comment


Assalamualaikum bagi umat islam .
Dah lame tak update blog , ehh ? Entah lah . Takde lah lama sangat . Selalu bukak PC tapi tak bukak blog . Selalu bukak twitter & facebook . PBS belambak . Susah lah kalau on je . Mengaut je aku post . Terlalut sampai ke laut . ^^

Org yg dah lame tengok blog sata tu die dah tak boleh tengok tuto bagai dengan freebies . Sebab , saya malas nak buat bidang rajin membuang masa di PC ni :D Makin lame makin banyak kerja sekolah dengan ilmu yg saya dapat . Kalau nak tanye pape pasal tuto dan tempah header bagai-ii ni . Mohon jauhi iaNya dari saya :D ^^ Penat buat kerja yg mungkin org lain pikir tak berfaedah :) So , saya ambik keputusan . Update blog kekadang dan tak buat tuto dan freebies :D Sekian . Bye ~ ^^
Salam Ramadhan
Posted on Tuesday, July 9, 2013 at 6:45 AM | 0 Comment


Assalamualaikum 
Esok nak puasa , ramai yg post . Putri nak post jugak :) Esok puasa sampai lah habis . Jangan lah korang tinggal kan puasa . Tak elok :D Tarawih pun jangan tinggal :) Ape pun , Putri nak cakap . SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK KEPADA SEMUA UMAT ISLAM DI SELURUH BUMI ALLAH :)

Sekian 
Segmen Menang Blouse Tribal #2
Posted on Friday, May 31, 2013 at 7:36 AM | 0 Comment


Assalamualaikum
Annyeonghaseyo
Hello


*klik banner untuk join
1st Giveaway by Nabihah Ahmad
Posted on Friday, April 5, 2013 at 10:09 PM | 5 Comment


Assalamualaikum




KLIK banner untuk join :)