B1A4

ENTRY ABOUT LINKS INSTA FCBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW
Annyeonghaseyo
Puteri Ennaidi - Thirteen - Gombak,Selangor

Tagboard

Let's Follow My Blog
Any Question?

BLOG ARCHIVE;


Credits
Template : ArrienAmani
Big Help : E XO-M
Nice View:Google Chrome
Owner: Puteri Ennaidi
Assalamualaikum ~
Posted on Thursday, July 25, 2013 at 7:57 AM | 0 Comment


Assalamualaikum bagi umat islam .
Dah lame tak update blog , ehh ? Entah lah . Takde lah lama sangat . Selalu bukak PC tapi tak bukak blog . Selalu bukak twitter & facebook . PBS belambak . Susah lah kalau on je . Mengaut je aku post . Terlalut sampai ke laut . ^^

Org yg dah lame tengok blog sata tu die dah tak boleh tengok tuto bagai dengan freebies . Sebab , saya malas nak buat bidang rajin membuang masa di PC ni :D Makin lame makin banyak kerja sekolah dengan ilmu yg saya dapat . Kalau nak tanye pape pasal tuto dan tempah header bagai-ii ni . Mohon jauhi iaNya dari saya :D ^^ Penat buat kerja yg mungkin org lain pikir tak berfaedah :) So , saya ambik keputusan . Update blog kekadang dan tak buat tuto dan freebies :D Sekian . Bye ~ ^^